Σεμινάρια Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική και Νηπιακή Κολύμβηση STA, 2023-2024

Κατόπιν της πολύχρονης προπονητικής και εκπαιδευτικής μας εμπειρίας, στο χώρο της  διοργάνωσης μιας επιτυχημένης σειράς σεμιναρίων για προπονητές στη βρεφική και προσχολική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα φυσικά, της Βρετανικής κολυμβητικής ακαδημίας, «Swimming Teachers’ Association (STA)» συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας ανακοινώνουμε με χαρά τα επόμενα σεμινάρια προπονητών Βρεφικής και Νηπιακής Κολύμβησης

Κάνω αυτό που μου αναλογεί!! Συλλογή Δωροκαρτών για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Στην Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς Συλλέγουμε Δωροκάρτες…κάνουμε αυτό που μας αναλογεί…Βοηθάμε τους πληγέντες από τις πλημμύρες συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία!

Επιτέλους!! Ξανα…ΚολυΜΠΑΜε!!

Επιστρέψαμε στις πισίνες μας πιο ανανεωμένοι από ποτέ!! Ο Ιχθύς 7 φορές θα πέσει και 8 θα ξανασηκωθεί, πιο δυνατός και πιο χαμογελαστός… 12 ος χρόνος κι είναι σα να ναι ο πρώτος… όπου συνεχίζουμε να μαθαίνουμε από μικροί, να κολυμπάμε, μέσα από την επιλογή και τη χαρά…

Όταν η επιστήμη συναντάει την αγάπη – Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε!

Πως να μην είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία; Γνωρίζετε πολύ καλά πως στην Ομάδα κολύμβησης Ιχθύς μας αρέσει να εξελισσόμαστε, να κοιτάμε ψηλά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας πάντα με γνώμονα τις αξίες μας: Αγάπη, Ενσυναίσθηση, Ακεραιότητα και Συνεργασία!! Ανοίξαμε, λοιπόν, την αγκαλιά μας και καλοσωρίζουμε θερμά τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, τον νέο Τεχνικό Διευθυντή μας. 

Κολυμπάμε και στο Apollo Keep Swimming

Ένα ακόμη βήμα για τον Ιχθύ… ένα τεράστιο βήμα για την κολυμβητική κοινότητα…Η Ισχύς εν τη ενώσει σε όλο της το μεγαλείο, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, να φέρει το Πιο Ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολύμβησης για Όλες τις ηλικίες!!!

Να έχετε ένα υπεργαρ-γελαστικότατο καλοκαίρι!!

Ζούμε το όνειρο…κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά μας να προσπαθούν, να αποτυγχάνουν, να τα καταφέρνουν, να’ ναι αληθινά, να’ ναι ευτυχισμένα… Και κάνουμε τα πάντα καθημερινά για να τους προσφέρουμε την ευτυχία που αξίζουν, με το χέρι στην καρδιά.