18

Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 40 ημερών έως 5 ετών.

Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά!!!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά. Είναι επίσης μια ευκαιρία για τους γονείς να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους ενώ ως γνωστόν, τα παιδιά που γυμνάζονται, αρρωσταίνουν λιγότερο!!!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά, να γίνετε μέλος της ομάδας μας σε τετραμελή γκρουπ, στο ξενοδοχείο Εγνατία Palace στη διεύθυνση Εγνατίας 61 και Μητροπολίτου Γενναδίου, Θεσσαλονίκη, σε έναν υπέροχο χώρο. σε μια πισίνα όπου ο βασικός καθαρισμός γίνεται με βρώμιο, ή , εναλλακτικά, για τους φίλους μας ανατολικά, στην κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα σε μια θερμαινόμενη πισίνα μεγάλων διαστάσεων και στις τέλειες προδιαγραφές για εξαμελή – επταμελή γκρουπάκια – και βασικό καθαρισμό το όζον και το χλώριο. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια όλου του έτους!