Κολυμβητήριο Ιχθύς Top Fitness All Star

Ακαδημίες κολύμβησης 7 ετών και άνω

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΟ 5/10/20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Δευτέρα-Τετάρτη 16:45-19:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 16:45-18:15

Κολυμβητήριο TOP FITNESS All Star 

Το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο. Εντός του γυμναστηρίου, βρίσκεται μία πανέμορφη, και άκρως προσεγμένη πισίνα 25 μέτρων με βάθος 1.30 έως 1.70 μέτρα, στους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο εξωτερικός χώρος θερμαίνεται με υπερσύγχρονο σύστημα θέρμανσης. 

Στην πισίνα του κολυμβητηρίου χρησιμοποιούμε μία διαδρομή τις παραπάνω ώρες σε 8 μελή γκρουπ με 1 προπονητή. 

Ένα υπέροχο κολυμβητήριο για δραστηριότητες στο νερό για ηλικίες 7 ετών και άνω, λειτουργεί στην καρδιά του Κέντρου της πόλης μας στην οδό Αγίου Δημητρίου 159A.

Η πισίνα είναι εσωτερική, ηλιόλουστη, γεμάτη ψηλή βλάστηση περιμετρικά, που θυμίζει λίμνη σαν σε ξέφωτο στο δάσος, μεγάλη και θερμαινόμενη στους 27 βαθμούς, με βασικό καθαρισμό το χλώριο, πάντα σε συμφωνία με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ. Στο χώρο λειτουργεί εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού όπου εφαρμόζεται ψύξη-θέρμανση-αφύγρανση.

Υποδεχόμαστε τα ψαράκια μας για νέες περιπέτειες σε 8 μελή γκρουπ, για τις ακαδημίες κολύμβησης 7 ετών και άνω. Οι προπονητές είναι φυσικά μέσα στο νερό, ως καθοδηγητές και υποστηρικτές των παιδιών, ώστε να επιτυγχάνεται στο μέγιστο η εξατομικευμένη προσέγγιση, ενσυναίσθηση και η προσωποποιημένη μάθηση για κάθε παιδί. 

Οι υπέροχες εγκαταστάσεις, αποτελούνται από πολλά ντους (πρόσφατα έγινε ανακαίνιση της οροφής των αποδυτηρίων για επιπλέον μόνωση), καφέ με τραπεζοκαθίσματα με θέα στην πισίνα για το συνοδό του παιδιού, μεγάλους και άνετους χώρους, για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών (Όπου αυτό επιτρέπεται πάντα με τη διαφύλαξη των αποστάσεων σύμφωνα με τις πιο νέες υποδείξεις του ΕΟΔΥ). Στο χώρο υπάρχει μόνιμα συντηρητής και οι μικροβιολογικές αναλύσεις της πισίνας γίνονται στα μικροβιολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ.

Η πισίνα είναι χωρισμένη με τζαμαρία, ώστε να πραγματοποιείται το μάθημα σε ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον. Η πρόσβαση είναι πανεύκολη από όλες τις μεριές της πόλης, από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ για τα μέλη του Ιχθύ πολύ κοντά στην πισίνα! Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες!

Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς όλων των ειδών τα κολυμβητικά είδη! Απλά παραγγείλτε τα από τις γραμματείες μας!

Το ξέρατε αυτό;;; Οι γονείς των μελών μας έχουν 10% έκπτωση στα προγράμματα ενηλίκων του Top Fitness All Star! Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!!!

Ελάτε να κρατήσουμε δυνατό το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με τον καλύτερο τρόπο!! Κολυμπώντας και παίζοντας!