Ιχθείς Aqua Club - Baby Swimming Thessaloniki Η βρεφική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη!

Μια πρωτοβουλία των Ιχθείς Babyswimming Thessaloniki

Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων

ΝΕΟΣ ΓΟΝΙΟΣ

Η Συντονίστρια

Καλλιόπη Κουτούση

Συντονίστρια Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων Gestalt

Κουτούση Καλλιόπη

Ψυχολόγος, ΒΑ Ψυχολογίας (Hons), Ειδικευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt, Μέλος του BPS (British Psychological Society)

Είμαι η Πόπη, είμαι ψυχοθεραπεύτρια και από μικρή λατρεύω τα ταξίδια, τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά.
Μέσα από τα εξωτερικά ταξίδια ανακαλύπτω τόσες διαφορετικές εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα, μουσικές, χορούς, συναισθήματα, και οπτικές. Όταν βρίσκομαι στην φύση όλες οι αισθήσεις μου ξυπνούν και εκεί είναι που νιώθω πραγματικά ελεύθερη και αληθινή. Μέσα από τα εσωτερικά ταξίδια μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω διαφορετικούς ανθρώπους και να ανακαλύψω νέους κόσμους, μοναδικούς και ιδιαίτερους.
Τι ποιο συναρπαστικό από το να βλέπεις δυο μάτια να λάμπουν από δίψα για ζωή και να αγωνίζονται; Να συναντάς πρόσωπα που σιωπούν, μα λένε τόσα πολλά, διψώντας για αλλαγή.
Τι ποιο συναρπαστικό από το να γίνεσαι μάρτυρας μιας εσωτερικής μεταμόρφωσης, μιας αληθινής ανθρώπινης επαφής! Και τι εκπληκτικό που είναι όταν αυτή η μεταμόρφωση λειτουργεί σαν ένα ντόμινο: με την προσωπική επιλογή να αλλάξει ένας άνθρωπος, αλλάζει ο μικρόκοσμός του, η οικογένεια του, και έτσι επηρεάζεται ολόκληρη η κοινωνία μας!

Μια ιδιαίτερη και ευχάριστη ομαδική διαδικασία, στην οποία οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν και να επεξεργαστούν τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους μαζί με άλλους γονείς, να μάθουν ο ένας από τον άλλο και να πάρουν υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που συναντούν καθημερινά.

.Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε στις ομάδες είναι βιωματικός, στηρίζεται δηλαδή στην ενεργή συμμετοχή των μελών της ομάδας και βασίζονται στις αρχές της ψυχοθεραπείας Gestalt. Πέρα από τις εισηγήσεις των συντονιστών της ομάδας οι οποίοι παρέχουν πληροφόρηση και διευκολύνουν τη συζήτηση και τις διαδικασίες της ομάδας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν σε ομάδες, και να εξασκηθούν σε βιωματικές τεχνικές (παιχνίδια ρόλων, ασκήσεις επικοινωνίας και ανοιχτές συζητήσεις).

Κόστος: 150€ / ανά κύκλο 4 μηνών
– δυνατότητα πληρωμής σε 3 ισόποσες δόσεις

powered by Tolee Media