Ιχθείς Aqua Club - Baby Swimming Thessaloniki Η βρεφική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη!

Μια πρωτοβουλία των Ιχθείς Babyswimming Thessaloniki

Ψυχοεκπαίδευση γονέων Gestalt

Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων – 2η Χρονιά

Λίγα λόγια

Όταν ένα παιδί έρχεται στον κόσμο, ένα από τα πρώτα συναισθήματα που αναφέρουν οι γονείς του -μαζί με τη χαρά, τη συγκίνηση και την τρυφερότητα γι’ αυτό το καινούργιο «δικό τους» πλάσμα- είναι η τεράστια αίσθηση ευθύνης που νιώθουν απέναντι σε αυτό, που μοιάζει τόσο μικρό και ευαίσθητο. Ο γονέας έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με ανησυχίες και συγκρούσεις, για το μέλλον του παιδιού του και για την ίδια την σχέση τους. Σε αυτό τον νέο ρόλο ο γονέας αρχίζει να μαθαίνει συνεχώς μέσα από τα αναπόφευκτα λάθη και τις δυσκολίες του. 

Πολλές φορές τα καταφέρνει αρκετά καλά, είτε ενστικτωδώς είτε μαθαίνοντας από την εμπειρία του. Σε άλλες περιπτώσεις πάλι, η αρχική δυσκολία παραμένει και επαναλαμβάνεται.

Ο βιωματικός αυτός κύκλος σεμιναρίων απευθύνεται σε σένα που έχεις ερωτήματα, προβληματισμούς, και ανησυχίες για αυτό το νέο ξεκίνημα. Βασικός στόχος μας είναι αφενός να διερευνήσουμε τα πιο βασικά θέματα που αντιμετωπίζουμε στην επικοινωνία με τα παιδιά μας κι αφετέρου να βρούμε απαντήσεις και λύσεις σε καθημερινά πρακτικά ζητήματα.